Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι-Πληρωμής:
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:Αντικαταβολή:  
(1-3 εργάσιμες) . Πληρώνετε το αντίτιμο της αγοράς κατά την παραλαβή με μία έξτρα χρέωση 2,80€ με ΕΛΤΑ.

 
Κατάθεση σε λογ/μό: 
Καταθέτετε το αντίτιμο της αγοράς στην τράπεζα ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜ. ΛΟΓ/ΜΟΥ IBAN: GR1401407110711002002009224
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής η αποστολή της παραγγελίας γίνεται αφού επιβεβαιώσουμε την συναλλαγή
( ώς εκ τούτου ενδέχεται να υπάρξει μια καθυστέρηση 1-2 ημερών ).
Αν η μεταφορά γίνεται από διαφορετική τράπεζα ( EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ) τότε υπάρχει έξτρα χρέωση στο προϊόν 3,36€ ευρώ και αφορά τα έξοδα διατραπεζικών συναλλαγών.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.
*Εάν η κατάθεση από τον πελάτη σε λογαριασμό της εταιρείας δεν γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.Paypal
O πλέον φιλικός και διαδεδομένος τρόπος για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Απλά διάλεξε στο τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σου το Paypal και αυτομάτως θα μεταφερθείς στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal προκειμένου να κάνεις την πληρωμή σου.Πιστωτική Κάρτα:
Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς επίσης & δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass την νέα υπηρεσία της AlphaBank.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της epafi.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.